Fimi Logo

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

firstSliderPicture
secondSliderPicture
thirdSliderPicture

Η Διοίκηση της Επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων και υποστηρίζει την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού ΣΔΠΑΤ με πεδίο εφαρμογής:

ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΥΜΩΝ

ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ

  • • Να παρέχει προϊόντα υψηλής ασφάλειας και ποιότητας
  • • Να τα διασφαλίζει από κινδύνους προστατεύοντας την υγεία των καταναλωτών και να εξασφαλίζει τις απαιτήσεις με τις διμερώς συμφωνημένες απαιτήσεις των πελατών για την ασφάλεια τροφίμων
  • • Να συμμορφώνεται με τις νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις
  • • Να παίρνει μέτρα ώστε να προωθεί την Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων

Για την επίτευξη των παραπάνω η επιχείρηση φροντίζει:

  • • Να χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες από αξιολογημένους προμηθευτές
  • • Να εκπαιδεύει το προσωπικό της που έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα πάνω σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
  • • Να επανεξετάζει την καταλληλότητα και αποτελεσματικότητα του ΣΔΠΑΤ.
  • • Η πολιτική για την ασφάλεια να κοινοποιείται, να εφαρμόζεται και να τηρείται σε όλα τα επίπεδα
    οργάνωσης.
  • • Η πολιτική για την ασφάλεια να ανασκοπείται ως προς τη συνεχή καταλληλότητα.
  • • Να αντιμετωπίζει κατάλληλα τα θέματα επικοινωνίας.
  • • Παρακολουθεί τους πελάτες της και μεριμνά για την ανάκτηση της γνώμης τους ως προς το επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.
  • • Παρακολουθεί την Ποιότητα των Προϊόντων της εφαρμόζοντας αυστηρά το ΣΔΠΑΤ σύμφωνα τις απαιτήσεις των ISO9001:2015 & ISO22000:2018.
  • • Παρακολουθεί και ελέγχει τις δραστηριότητές της, έχοντας καθιερώσει μετρήσιμους στόχους.
  • • Αναλύει τα παραγόμενα στοιχεία με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της επιχείρησης και την τελική ικανοποίηση του πελάτη.